Welkom bij
Boumans Schilderspecialist

Boumans Schilderspecialist is een erkende Betere Schilder uit de regio Midden-Limburg, met maar liefst 30 jaar schilders- en technische ervaring in de verfbranche!

Ook beschikt Boumans Schilderspecialist over alle vakspecifieke diploma’s. Kwaliteit, service en klanttevredenheid staan hierbij hoog in het vaandel. Deze 3 pijlers vatten we samen onder het motto:

“DE ERKEND BETERE SCHILDER UIT MIDDEN-LIMBURG”.

Zoals het motto al doet vermoeden is het bedrijf aangesloten bij de Betere Schilder. Deze kwaliteitsorganisatie garandeert goed schilderwerk door de aangesloten schilders. Dit wordt ook onderstreept door het onderzoek van de consumentbond!

 

Meer informatie

WAT WIJ DOEN

U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan diensten op het gebied van schilderwerk, spuitwerk, glasservice en houtrenovatie. Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Vraag dan nu vrijblijvend om een offerte of neem contact op voor een advies op maat.

REFERENTIES

Uw project is bij ons in professionele handen. Wij zijn aangesloten bij het landelijke keurmerk de Betere Schilder. Deze kwaliteitsorganisatie garandeert goed schilderwerk door de aangesloten schilders, onderschreven door onderzoek van de consumentbond. Daarnaast krijgen wij steevast zeer goede beoordelingen van onze klanten.

Waar wij voor staan

 • Alle vakdiploma's
 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Hoge klanttevredenheid
 • Vrijblijvende offerte
 • Goede garantieregeling
 • Uitstekende service
 • Gegarandeerde kwaliteit

Erkende Betere Schilder

Wat klanten zeggen

INTERESSE IN ONZE DIENSTEN?

U kunt ons telefonisch bereiken op 06 – 5577 1718 of per e-mail via info@boumansschilderspecialist.nl. Meteen vrijblijvend een offerte aanvragen kan uiteraard ook. Gebruik daarvoor het aanvraagformulier hieronder o.v.v. een beknopte beschrijving van uw project. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

CONTACT

  OFFERTE AANVRAGEN

   TOP