Wederom klant tevredenheidsprijs voor Boumans Schilderspecialist!

In 2013 mocht Boumans Schilderspecialist zich met trots ‘Beste vakschilder van Nederland’ noemen en ook in 2016 is er wederom een eervolle tweede plaats behaald door Boumans Schilderspecialist. Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder heeft de verkiezing in het leven geroepen om de kwaliteit en de service van de aangesloten 400 vakschilders te waarborgen en te controleren. Alléén schildersbedrijven die voldoen aan strenge kwaliteitsnormen worden toegelaten tot deze organisatie. De prijs geeft de bevestiging dat ook klanten overtuigd zijn van de geleverde service en kwaliteit, aangezien het de klanten zijn die beoordelen. Ron Boumans is dan ook zeer vereerd dat zijn klanten al 5 jaar op rij zijn werk met maar liefst een 9,6 waarderen.

REFERENTIES

Uw project is bij ons in professionele handen. Wij zijn aangesloten bij het landelijke keurmerk de Betere Schilder. Deze kwaliteitsorganisatie garandeert goed schilderwerk door de aangesloten schilders, onderschreven door onderzoek van de consumentbond. Daarnaast krijgen wij steevast zeer goede beoordelingen van onze klanten.

Waar wij voor staan

 • Alle vakdiploma's
 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Hoge klanttevredenheid
 • Vrijblijvende offerte
 • Goede garantieregeling
 • Uitstekende service
 • Gegarandeerde kwaliteit

Erkende Betere Schilder

Wat klanten zeggen

INTERESSE IN ONZE DIENSTEN?

U kunt ons telefonisch bereiken op 06 – 5577 1718 of per e-mail via info@boumansschilderspecialist.nl. Meteen vrijblijvend een offerte aanvragen kan uiteraard ook. Gebruik daarvoor het aanvraagformulier hieronder o.v.v. een beknopte beschrijving van uw project. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

CONTACT

  OFFERTE AANVRAGEN

   TOP